lulää dag 2

idag var vi på stranden ...  helt underbart ! det kanske var en aning molnigt ibland men helt vindstilla ! :)

jag vet inte hur vi kom in på det men plötsligt kom vi in på ämnet topless som sedan på nåt konstigt vänster fick ida att börja prata om tuttar.. å när hon började ställa frågor som t.e.x. om kenneth tyckte om mammas tuttar å varför.... det blev svårt för efter varje uttänkt svar blev det en följd fråga..
tillslut kom ida fram till varför !
" det är bara för mamma har raka å spetsiga bröst!" å drog ut händerna allt hon kunde...
vad har min åtta åriga syster sätt för silikon tuttar ?
nej nu börjar man bli rädd...

sen hittade hon en lekkamrat i vattnet ! kul!
dom kastade boll till varann i vattnet. dock så råkade den lilla killen kasta iväg bollen till ida lite väl ivrigt så ida fick vatten på sig... ida tog bollen , gick upp på bryggan å vräkte ur sig :
" nu ska du få känna hur det kändes ! "
å där fick den harmlösa lilla pojken nästan bollen i ansiktet...

självklart var väl inte det enda som hände, med mitt minne så kommer jag inte ihåg allt såklart!
men en sak kommer jag ihåg väldigt tydligt,
det blev många skratt!! :)

lulää

nu har vi landat i lulä å ha knappt varit här i 24 timmar, dock känn man sig väldigt hemma här :) (Y ) .

klockan tre blire bio med lilla syster, shreek i 3d:) läängtar ! :)
just för tillfället spö regnar det ... men men , ser ut som det spricker upp senare ! :)
har för tillfället blivit torsk på sudoku igen , satt halva bussresan å halva kvällen igår på balkongen å försökte trycka in rätt siffror på rätt ställe. ganska sjukt att man kan tycka sånt är kul , om man nu tycker det. kanske blir en tvångstanke att man bara SKA göra det. kanske för att bevisa sin intelligens ? eller bara som sagt göra det för görandes skull ... den som kom på det måste ha haft ett tråkigt liv.. ajja, det sysselsätter mig i allafall !
men gud, vad skriver jag om egentligen ? vem bryr sig om det där liksom ?

själv känner jag att jag kan anställas i en skräckfilm snart.. i allafall på morgonen ..
ögonen igenvarade med massa gegga, rödsprängda ögon , snor som rinner i liter mängder ur näsan , nysningar som skapar jordbävning, typ i allafall ...
ÄH , ja är inte bitter ! :) eller vad säger man  ? :)

men nu är det faktiskt inte långt kvar, mindre än en månad kvar till jag blir den magiska åldern 18 :) den 16:e augusti så :) å om precis en månad fyller snutteplutten 21 : ) ja jag vet, jag är säkert skit jobbig med mina pluttiga smeknamn , men men , så är jag ! :)

när jag satte mig här undrade jag varför jag ens lågade in , visste inte vad jag skulle skriva om!
men se nu , typ skit mycket(jämfört med ingenting) :)
det gillar jag .. ( sägs med edvin från full frys söta röst)   .

pratade nyss med bubbsen , åh vad mitt hjärta gör gymnastiska skutt när man får tala med honom( jag som normalt sätt är lika smidig som ett kylskåp ) ;)

lulä är en jätte fin stad (trots att jag inte sätt mycket av den än) men jag känner mig så himla hemma i ljusdal nu ! :) umgänget, kärleken , skolan .. ja mitt nya liv startade där ! :)

å jag saknar mina flickor elin sofie kristin å marica :( ... man känner tomheten sen lovet började . men nu som sagt flytta eeliin till ljusdal igen å ja ha lovat att vi ska hitta på nå bus. men den 4 så blire hon å ja på the baseballs! gissa vilka som är förband?
PISTVAKT !! :D

nej nu blire å finna ett liv ifrån datorn ,
kram ! :)

bruuuumm bussen

nu sitter man på bussen till luleå :) det är jag mamsen å syster ...
har bara(!) tre timmar kvar typ nu :))

på datorn dunkas markoolios låt rocka på (systers önskemål) . mamma sitter lite i sin egna värld vilket kan vara lite underhållande när man tänker efter .
jag och syster konstatera i alla fall att bussens toaletter är jätte äckliga och läskiga !!
vi gick ner till toan( eftersom vi åker dubbel deckare höhö ) och det fanns ju inte ens något dörrhandtag! istället fick man leta upp någon liten kant på dörr väggen eller va man nu ska kalla den , sen var det bara att använda sina bamse krafter å dra skiten åt sidan !
när vi väl kom in( ja vi lyckades med att öppna dörren) så fattade vi noll när vi insåg att det fanns ett stort fönster ut mot vägen ! vadå , när killarna står (vilket dom nog inte bör göra i en skakig buss) å pissar, brukar dom dra undan gardinen och titta ut på bilarna ? what´s the point liksom ? jag känner ingen som gillar att ha folk som ser en när man kissar !

det finns mycket annat som hänt också . men det är såna där små enkla ting som ingen annan än en själv förstår varför det var roligt. jag satte exempelvis kaffet i halsen å jag tror halva bussen höll andan eftersom det lät som jag höll på spy . det var väl därför vi tre satt å skrattade( eller jag försökte skratta mellan host attackerna) . jag slog handen när jag skulle böka med något å ärligt talat så funderade väl bussen om det var en cirkus med eller inte.. :)
men som sagt, den här bussen åker jag ju inte så ofta  , så man kan väl vara ett "böller"( lever om å är bara allmänt mupp) :))

men det kändes väldigt konstigt att sova själv inatt! min lilla pluppia joel som låg hemma med bebis( ja, jag har döpt hans gossedjur till bebis men uttalas "bäääbiiis" ) . men det känns så himla skönt ändå , när man är ifrån varann känner man ju hur mkt människan betyder för en å hur otroligt mycket man saknar den ! :)
men jag tackar gud för skapelsen av mobiler å gratis sms ! :)

nej nu ska ja låta syster få se på barnprogram tills batteriet lägger ner :)

puss å kram!

muuu

idag är det jag som lagar mat !!
fick samtal igår , kan du laga middag imorn , typ nå enkellt ?
jaa men visst !! vräkte jag ur mig , jag kan göra pasta gratäng !
där skulle jag låta duktig å engagerad...
när jag lade på och tänkte på hur duktig jag skulle vara när jag lagade maten konstaterade jag mitt misstag...
ridläger eleverna skulle ju ha mat dom å!
det var inte till 6 personer jag skulle göra mat,
det blev 16 !!

å nu sitter jag i sängen och väntar på att klockan ska bli tre... då sätter jag igång...
å inte hade vi tillräckligt med margarin heller till en saftig å god äppelpaj!
nej nu jävlar...

men istället kan jag väl dryga mej framför bloggen en sväng!
ska fara å bada sen med jolle ( mammas smeknamn på joel) jimmy å jessica :) är ju underbart skönt väder iaf! man kan ju hoppas att det är så i älven åxå, varmt alltså .. :P

nej nu spelas lars winnerbäcks nya låtar på min spotify! gud va ja tycker om han ! han spelar ju på stenegård i slutet av juli, om man ändå hade biljetter till det ! men , eftersom jag bor granne med stenegård så skadar det inte att vandra förbi å lyssna på hans underbara toner! kommer ihåg sommaren 2008 , då han spelade i sundsvall! det var helt underbart! trots spöregnet så ville man aldrig att det skulle ta lsut ! dock tappade vi bort plektrummet som landade vid våra fötter,
fan...
för två år sedan väntade man på att fylla 16 år... gud vad tiden gått fort ! nu är det dryga en månad tills man är lillvuxen... för vuxen, det är man vid tjugo, eller blir man någonsin det ? jag kommer nog vara  barn för evigt jag, mer eller mindre iaf:)

jag tänkte säga att nu ska vi fira för att jag å hjärtat varit tillsammans i så många månader , men , inte har vi något sånt där " datum" som man räknar ner ifrån :P jag tror det var i början av maj , men jag är inte säker .. har ingen koll...
men något jag är säker på är att min kärlek till joel är stor och att han har mitt förtroende ! :) söttplupp!
hade en underbar eftermiddag med joel å hans familj igår. vi åt underbar grillad mat å babblade på :) sen blev det jordgubbs å vaniljviPS :) poolen var dock kall igår men tålige joel badade på han å :)

nämen nu springer tiden iväg, å jag känner mig så nöjd att jag lagt ner lite tid och energi till att engagera mig i bloggen! har inte förstått vilka som läser min blogg för det var några som varit inne å kikat , men kommentarer är tillåtna för de som vill! :)

nej nu blire faktiskt laga mat(suck) å sen ska jag leta margarin ÖVERALLT så jag kan göra min äppelpaj! :)


haffa haffa

nu är  sommar känslorna på topp!! inte en dag under 20 grader, ju senare kvällen är ju varmare blir det! 
fick för mig att jag skulle söka upp gyllene tider på min spotify, sommar musik som sagt!
japp , nu ha faktiskt halva sommaren snart gått! känns hemskt det. men tiden som varit har vart helt underbar! har spenderat mycket tid med min underbara joel, känns himla bra faktiskt... bättre än vad det gjort ... någonsin ... jag vet inte hur jag ska förklara det, följer magkänslan!
sommaren har även spenderats helt nykter! även det känns otroligt skönt! känner inte ens nå behov av det faktiskt !
nästa vecka bär det faktiskt av till luleå å träffa mamma ida å kenneth ! känns skit roligt, dock inte resan dit! Med MINA beräkningar så kommer resan starta från ljusdal nio på morgonen å jag ankommer med röda mattan till norra norrland kl nio på kvällen :)) men men !!
hare :)

3/7-10 Simma Lugnt !

idag har det hänt lite spännande saker !
for ut å åkte båt med josse å hennes kompis cicci... vi kom en bra bit ifrån bryggan vi for ifrån. vi stannade i älven på ett ställe där det är väldigt lång grunt sså vi kunde stanna båten å hoppa ur å bada..
senare skulle vi upp ur båten å åka hem. meeeen , båten startade inte !! å en bit bort fanns en röd båt med tre killar som kanske var något år äldre än mig å beskådade oss när vi förgäves drog i "start snöret" gång på gång...
när vi efter ett tag såg att den röda båten närmade sig oss sakta men säkert fick vi vätldens panik å skrek i kör att vi MÅSTE få igång båten innan dom kom fram till oss, pinsam situation liksom ... antagligen så hörde dom våra vrålande björn toner så pinsammare blev det när dom hann fram till oss och våran motor inte ens pep..
"behöver ni hjälp?"
"har du en femtioöring vi kan få så ? " ( ciccis båt har nå fel så man lära lägga något i ungefär femtioörings storlek emellan någonting för att få igång den) .
"hhahahhaha går det bra med en krona ? "
tack , där hade vi gjort situationen ännu pinsammare!
inte gick båten igång för femtioöringen inte, så ena killen tyckte att han skulle dum förklara oss en aning.
"har ni nå bensin i tanken då ? "
"öööhh, ja ? "
" jahaja, få se !"
vi hade i alla fall bensin , ett noll till oss...
sen skulle vi få bli bogserade, dock typ bara några meter som vi lika gärna kunnat gått med båten , men latheten tog över. och jag var självklart offret för att knyta upp knuten på våran båt ! det va en himla knut det där, ja försökte verkligen! men istället vräkte jag ur mig:
" vad är det här för himla knut ?? !! jag få ju inte upp den !! "
killarna tittade på varandra, fnissade lite och sa sedan retfullt :
"det är en helt vanlig knut !""
ja men huuur kunde jag veta det ? ! min hjärna hade ställt in sig på avancerade knutar som killar kan göra... men nej ...
efter ett antal pinsamma stunder så åkte dom därifrån .. .tack gode gud !!
var det lugnt ? nej..
poooff när vi höll på med motorn så dök säkert tjugo stycken vatten skotrar å yet skis upp från ingenstans alldeles vid oss, å nåra båtar... bland annat den röda !!
hur det slutade ?
jag kommer ha träningsvärk imorn för ja fick säkert ro i 2 timmar. ska lära både josse å cicci å ro , så ja slipper göra det nästa gång !!

nej du , nästa gång jag ska åka båt ska det vara en ny båt som man bara behöver trycka ner en knapp på för att starta! å nästa gång jag ens ska stoppa tårna i älven ska det varken finnas skotrar, yetskis eller någon röd båt i ...

piiinsam dag!!!

RSS 2.0